Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο καφές και μακροζωία.

                             Απολαύστε τον αρωματικό καφέ! 
   Ο καφές είναι το δημοφιλέστερο ρόφημα στον κόσμο, βρίσκεται στη δεύτερη θέση στη λίστα των προϊόντων, μετά τον πετρέλαιο.  Περίπου το 80% του πληθυσμού πίνουν καφέ.  Καταναλώνονται περισσότερα 400 δισεκατομμύρια φλιτζάνια του χρόνου, την ημέρα καταναλώνεται 1,5 -1,7 δισεκατομμύρια των φλιτζανιών. Το «μαγικό» αυτό ρόφημα έχει εξελιχθεί τόσο σε μια καθημερινή εξάρτηση, όσο και σε μια υπέροχη απόλαυση ότι έγινε το Εθνικό μας έθιμο. 
    Στην Ανατολή λένε  «Ο καφές πρέπει να είναι γλυκός όσο την αγάπη, ο μαύρος όσο τη νύχτα, και ισχυρός όσο το θάνατο». 
    
Ολα για καφέ στο μπλοκ Η λύση της μακροζωίας
    

  Η ζωή θέλει το καφεδάκι της!  Πόσο χρήσιμος  είναι ο καφές για τον άνθρωπο; 

  Ποια είναι η λύση;  Πώς πίνουμε τον καφέ; O κλασσικός παραδοσιακός  ελληνικός καφές.  Η ωφέλιμη δράση του κλασσικού παραδοσιακού ελληνικού καφέ οφείλεται στην υψηλή ...
Η απάντηση στην σελίδα του μπλοκ  ο "Ελληνικός καφές"  εδώ
                                                          ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΣΜΕ!

Καλημέρα κόσμε! από το μπλοκ "Η λύση της μακροζωίας"


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"Πάμε για καφέ!" βίντεο

         Ο καφές είναι ένα "μαγικό" ρόφημα και μια υπέροχη απόλαυση!   Σας παρουσιάζω το καλλιτεχνικό βίντεο μου " Πάμε για καφέ! "                                                    Απολαύστε τον αρωματικό καφέ! 

Η ημερήσια κατανάλωση

   Η ημερήσια κατανάλωση του καφέ (και με ντεκαφεϊνε)  προστατεύει από την ανάπτυξη καρκίνου στο ήπαρ.  Οι τελευταίες έρευνες είχαν δείξει: «Να σημειώστε ότι η ημερήσια πρόσληψη καφεΐνης για τους υγιείς ενήλικες δεν πρέπει να ξεπερνά τα 400 mg, ποσότητα που ισοδυναμεί περί που με τέσσερα φλιτζάνια καφέ» -ο Βρετανός Δ-ρ Όλιβερ Κένεντι από το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον.       Η ημερήσια κατανάλωση του  καφέ μέχρι 400mg προστατεύει από το καρκίνο στο ήπαρ!